Thomas Taw İle Röportaj

Biz sağlıklı, parlak saç uzmanı ve Elidor ile işbirliği içinde yeni ürün geliştiren Thomas Taw ya bütün sırlarını bize anlatması için bazı sorular sorduk. O da sıkılmadan bütün sorularımızı cevapladı.

thomas-taw-8

Biz saçlarımızın süper parıltılı olması için günlük rutin bakımı nasıl ayarlamalıyız?

  • Sağlıklı parlaklık için ilk başta işe güzel bir kesimle başlayın. Saçlarınızın ucuna özen gösterin.
  • Temiz olan saç derisi saçın sağlıklı ve parlak olmasını sağlar. Işıldayan parlaklık için Elidorun şampuanını düzenli olarak kullanın aynı zamanda haftada iki kere aynı oranda saç kremini de kullanmayı unutmayın.
  • Saçınızı yıkadıktan sonra kuruturken çok ince davranın. Ne kadar kaba davranırsanız saçınıza o kadar zarar vermiş olacaksınız.
  • E vitamini nefes kesici parlaklık için hayati önem taşımaktadır. E vitamini çilek, fındık, avakado gibi besinlerde bulunuyor. Bu besinleri tüketmeye özen gösterin.
  • Folikülleri nemlendirmek için saçınızı yıkadıktan sonra soğuk suyla masaj yaparak durulayın.

Thomas Taw sen dünya çapında tanınmış kişilerle çalıştın. Özellikle hakkında konuşmak istediğin bir tecrübe yaşadın mı? Bize bunun hakkında bahseder misin?

  • Hatırlıyorum 1990-larda Beverly Hills de Louis Licarinin salonunda çalışıyordum. Lisa Marie Presley onun saçını şekillendirmemi rica etti. Bu Diane Sawyerin Lisa Marie ve Michael Jackson la röportajı içindi, en çok konuşulan televizyon gösterilerinden biriydi… Michael Jackson u görmek benim için çok heyecan vericiydi.

Size göre doğal parlaklık için kızların saç bakımında yaptığı en büyük hatalar hangisidir?

  • Birçok bayan saçlarını kötü ürün, aşırı boya kullanmakla ve günlük sağlıksız rutin bakımla mahvediyorlar. Kötü beslenme, sert hava koşulları da saç parlaklığını olumsuz yönde etkiliyor. Zamanla bu kötü alışkanlıklar yeterli bakım yapılmadığında saçın kurumasına ve kırılmasına neden oluyor. Her kes saçında daha çok neme ihtiyaç duyuyor.

Siz organik ürünlerin en önde gelen savunucularından birisiniz değil mi? Saçlarımızı muhteşem yapacak kullanımı kolay olan doğal maddeler varımı?

  • Kesinlikle! Doğal avokado pişirme yağını kullanın. Küçük bir miktar saçlarınızı ucuna ekleyin. Eğer saçlarınıza detoks yapmak istiyorsanız, sirke kullanın. Derin temizlik için avokado yağı, hindistan cevizi suyu, limon ve balı karıştırarak saçınıza sürün. Bu sizin saçlarınıza muhteşem parlaklık verecektir.

Thomas taw’a bize vermiş olduğu bu güzel röportaj için çok teşekkür ediyoruz.

Yorum bırakın