Thomas Taw Saç Bakım Seti

Thomas Taw

Son günlerde ülkemizde satışa sunulan özel bir saç bakım seti. Şampuan,saç kremi ve tonikten oluşan setin, saç lar üzerindeki etkileri ise, tabi söylenenlere göre konuşur isek, çok çok iddialı gibi duruyor. Özellikle ayda 7 cm uzattığı iddia edilmekte. Bu kullanıcıların kullanımına göre zamanla belli olarak yorumlarda kendini gösterecektir.

thomas-taw-11

Kökü bende nasılsa uzar diye düşünenlerin çoğu bugün saçlarının çoğunu yitirmiş durumda. Saça bakım tabii ki şarttırda nasıl bakım yapacağınızı bulmak zordur. İşte sizleri bu zor süreçten kurtaracak deyim yerindeyse gelmiş geçmiş en etkili saç dökülmesini engelleyici şampuan,saç kremi ve tonik!

Yeni saç kökleri oluşturur!

Thomas Taw “Saç dökülmesinin nedeni kıl köklerinin biyolojik görevini yapamıyor oluşundan kaynaklanmaktadır. Bunun sonucunda saç telleri deriye tutunamaz ve saç dökülmeleri oluşur. Bu yüzden burada yapılacak işlem kolaydır; kıl köklerinin en iyi şekilde üzerlerine düşen vazifeleri yapmalarını sağlamak. “Bu mükemmel 3’lü saç ürürmüz setimizle kökleriniz oluşacak ve çok daha gür saçlara sahip olacaksınız

Yorum bırakın