THOMAS TAW’DAN İPUÇLARI

Thomas Taw

 

Thomas Taw bebekliğinden bu yana ilgi odağında büyüyerek, yetişkin olduktan sonra kendisini saçların bakımı ve daha iyi bir yapıda olması için uğraşan bir kişidir. Thomas taw saça olan bu merakını küçük çaplı kuaförlerde iş yaparak merakını tatmin etmiştir. Sonrasında ise daha büyük salonları keşfederek bu ilgisini büyütmüştür. Belirli bir zamandan sonra defilelerde uyguladığı saç stilleri ile bir trend haline dönüşmüştür.

Bu başarılı işler ardından Thomas taw saçlardaki yıpranmayı onaracak bir ürün fikri üzerinde durarak, saçlara olan merağı ilede kendine özel bir saç bakım ürünü geliştirmiştir. Kendi adı altında üretilen Thomas taw adlı bakım ürünü inanılmaz bir etki sağlamıştır. Bu bakım ürünün yanında gelen şampuan ise saçları mat olan bayanlara tam bir ilaç olarak gelmiş ve inanılmaz bir parlaklık sağlamıştır.

Thomas Taw hali hazırda Londara’da Sohoda yer alan Bobsoho isimli kuaför salonu ile tam bir ünlü yığını insana hizmet vermektedir. Her gün onlarca ünlü Thomas Taw’ın usta ellerinden hizmet almak için bu salona gelmektedir.

Thomas Taw’dan artık kendisini saç konusunda kanıtlamış bir insan olarak gördüğümüzden dolayı bayanlara saç konusunda birkaç ipucu vermesini istedik

 

THOMAS TAW’DAN ÖZEL İPUÇLARI

thomas-taw-sac-bakimi1 copy

Saçlarınızın sürekli bakımsızlık ve doğal şartlar yüzünden keratin değeri aşırı derecede düşmektedir. Bu düşüşün önüne geçmek için her hafta yıpranmayı önleyici bakım ürünü kullanmaları.

thomas-taw-sac-bakimi2 copy

Özel ve seçici beslenmek saçlar için inanılmaz bir etkiye sahiptir. Bu seçicilik yüksek protein oranı ve çeşitli vitaminlerin alımını arttıracağından dolayı saçlarınız çok daha güçlü hale gelecektir.

thomas-taw-sac-bakimi3 copy

Su hayattır. Bu aynen saçlarımız içinde geçerlidir. Saçınızın nem dengesini korumak için her gün bolca su içiniz.

 

Yorum bırakın