Thomas taw üçlü set

Thomas taw üçlü set

Dünyanın en ünlü ve en iyi saç uzmanı Thomas Taw yaptığı araştırmalar sonucunda şu sonuca varmıştır; Saç oluşumu ve uzaması için 3 işlem gerekmektedir.

 

thomas taw üçlü bakım seti

thomas taw üçlü bakım seti

Dünya’ca tanınmış en ünlü saç stlistlerinden birisi olan Thomas Taw küçüklüğünden bu yana saçlar üzerine yaptığı araştırma ve çalışmalar ile saç uzaması hakkında bazı sonuçlara ulaşarak saç bakımı hakkında 3 madde halinde bize bilgi vermektedir.

 

Birinci olarak saç dökülmesini durdurmakla başlamak gerektiği

İkinci olarak saçların büyümesi için yeteri kadar vitamin ve minareler ile desteklenmesi gerektiği

Üçüncü olarak da sonuca ulaşılarak saçların uzamasının gerektiği

Buna dayanarak Thomas taw bu 3 maddeyi tamamlayıcı özellikte bir set geliştirmeyi başarmış ve tüm bayanların kullanımına sunmuştur. Bu üçlü setti piyasaya sürerken de iddialı bilgiler vererek, bu seti kullanan bayanların saçlarının 4-5 kat daha fazla uzayacağı konusunda bilgiler vermiştir. Normal şartlarda bir saç teli 1 ayda 1.5 cm kadar uzayabiliyor. Buna dayanarak 6-7 cm e kadar uzayacağını bildirmektedir.

 

thomas taw arkadaşıyla

thomas taw arkadaşıyla

Thomas taw çıkarmış olduğu ürüne çok güveniyor. %100 bitkisel hammaddelerden oluştuğunu bildirerek, birçok test sonucunda saçların dökülmesi konusunda çok başarılı sonuçlar alındığını söylüyor.

 

Bizlerde Thomas taw üçlü set konusunda yorumları size bırakarak daima sağlıklı ve doğal kalmanızı diliyoruz.

Yorum bırakın